ÇANAKKALE / AYVACIK - Küçükkuyu Fernur Sözen Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Küçükkuyu Fernur Sözen Ortaokulu

Mrt

Küçükkuyu Sahil Güvenlik Komutanlığı, Binbaşı Ahmet YAKIN öncülüğünde okulumuzda sahil güvenlik ve denizciligi tanıttı.

Orman Haftası Kapsamında Orman Gezimizi Gerçekleştirdik

Mrt

Küçükkuyu Fernur Sözen Ortaokulu Çanakkale ili yıldız erkekler futbol turnuvasındaBiga Dumlupınar Ortaokulu ile yapılan Final maçına çıktı.Normal süresi 1-1 biten maç penaltılara kaldı.Ekibimiz 4-2 mağlup olduve il 2.si oldu.

Okulumuzda 1.dönem sonu Troya Müzesi Gezisi Düzenlendi

Okulumuzda 1.Dönem Karne Töreni Yapıldı

Okulumuzda Prof Dr. Faruk SOYDUGAN ile Bilim Söyleşisi Yapıldı.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çoşku ile Kutlandı

İlçemizde Boykot Var

Haz

Öğrencimiz Ege Aksoley zorlu 7 maç sonunda aldığı 4 galibiyet ile Türkiye 17.si olmuştur. Bu heyecanlı yarışmaya katilmamizda desteğini esirgemeyen Okul Müdürü Abdullah KAYA ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sinan ŞADAKOĞLU öğretmenimize ve öğrencimizin hazırlanmasında rehberlik eden Matematik Öğretmeni İbrahim Demir e teşekkür ederiz.

Haz

Türkiye Çevre Haftası Programı Etkinlikleri

Okulumuzda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

Nis

Öğrencimiz Ege Aksoley Matematik Öğretmenimiz İbrahim Demir rehberliğinde hazırlandığı son maçını da kazanıp il birincisi olarak Türkiye Finallerinde ilimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

Nis

Okulumuzun Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında yürütmekte olduğu "Yeşil Enerji Dünya' yı Kurtarır" projesinin 5. toplantısı Romanya'nın Yaş şehrinde gerçekleştirildi. 27-31 Mart tarihlerinde gerçekleşen programa fen bilimleri öğretmenlerimiz Mutlu Cansu Kaya ve Candan Kafalı rehberliğinde 7.sınıflardan beş öğrencimiz katıldı. Öğrencilerimiz Bulgaristan, Yunanistan, Hırvatistan ve Romanya'lı ögrenciler ile beraber Güneş, rüzgar ve su enerjisi ile çalışan araçlar tasarladılar. Bunun yanında ekibimiz Yaş şehrinde bulunan geri dönüşüm tesisinde ve Bicaz Barajı'nda incelemelerde bulundular. Bilim ve teknoloji müzesini ziyaret ederek geçmişten günümüze teknolojinin gelişimini gözlemlediler. Program sonunda sertifikalarını alan ekibimiz geri dönüşüm, temiz çevre ve yenilenebilir enerji kaynaklarının önemiyle ilgili yeni tecrübeler kazanarak programı başarıyla tamamladılar.

Kütüphane Haftası

Mrt

Okulumuzda Bilgisayar Laboratuvarında kullanılmak üzere Belediye Başkanlığı aracılığıyla 10 adet bilgisayar hediye edilmiştir.Belediye Başkanlığına ve hayırseverimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk ü Anma Töreni Yapıldı