ÇANAKKALE / AYVACIK - Küçükkuyu Fernur Sözen Ortaokulu

Mrt

Küçükkuyu Sahil Güvenlik Komutanlığı, Binbaşı Ahmet YAKIN öncülüğünde okulumuzda sahil güvenlik ve denizciligi tanıttı.

Orman Haftası Kapsamında Orman Gezimizi Gerçekleştirdik

Mrt

Küçükkuyu Fernur Sözen Ortaokulu Çanakkale ili yıldız erkekler futbol turnuvasındaBiga Dumlupınar Ortaokulu ile yapılan Final maçına çıktı.Normal süresi 1-1 biten maç penaltılara kaldı.Ekibimiz 4-2 mağlup olduve il 2.si oldu.

Okulumuzda 1.dönem sonu Troya Müzesi Gezisi Düzenlendi

Okulumuzda 1.Dönem Karne Töreni Yapıldı

Okulumuzda Prof Dr. Faruk SOYDUGAN ile Bilim Söyleşisi Yapıldı.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çoşku ile Kutlandı

İlçemizde Boykot Var

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Toplantısı 13.10.2023 Cuma Günü Saat 11:30 da Yapılacaktır.

Haz

Öğrencimiz Ege Aksoley zorlu 7 maç sonunda aldığı 4 galibiyet ile Türkiye 17.si olmuştur. Bu heyecanlı yarışmaya katilmamizda desteğini esirgemeyen Okul Müdürü Abdullah KAYA ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sinan ŞADAKOĞLU öğretmenimize ve öğrencimizin hazırlanmasında rehberlik eden Matematik Öğretmeni İbrahim Demir e teşekkür ederiz.

Haz

Türkiye Çevre Haftası Programı Etkinlikleri

May

Okulumuzda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

May

Çedes eğitim projesi kapsamında Kütüphane klubü olarak Bursa Tüyap Kitap Fuarı, Gökmen Havacılık Uzay Merkezi ve Bursa Hayvanat Bahçesi Gezimiz gerçekleştirdi.